serving Media
Fred Kies
lambertusstraat 64 a
3062 wj rotterdam
+31 (0)10 - 413 01 03

website ramfoundation

klik op de foto voor een uitvergroting

 

Vanaf 2001 onderhoud ik de website van ramfoundation. Deze website heeft meerdere gedaantewisselingen ondergaan. De laatste versie is hier te zien

Website RAM

klik op de foto voor een uitvergroting

 

Vanaf 2001 onderhoud ik de website van galerie RAM berry koedam. Deze website heeft meerdere gedaantewisselingen ondergaan. De laatste versie is
hier te zien

Website Per Abramsen - 2003

klik op de foto voor een uitvergroting

 

In opdracht van de beeldend kunstenaar Per Abramsen heb ik in 2003 een website gemaakt die zijn werk documenteert.
Deze site is nog steeds in de oorspronkelijke vorm online.

Website Jan Kies 2004

klik op de foto voor een uitvergroting

 

Vanaf het begin van mijn broer Jan's knipcarriere, toen ikzelf nog op de Kunstacademie van Rotterdam zat in 1978, heb ik mij bemoeid met de uitstraling van zijn kapsalon.Deze heeft vele vormen aangenomen in de loop van de jaren. Ik heb ook zijn website gemaakt. Deze is inmiddels ook al weer meer dan 10 jaar oud. Toch is de nieuwe "Techlook" van alle fancy CMS-systemen niet per se beter, getuige de aandacht die hij in de loop der jaren heeft gehad van de media. Zo heeft het TV-programma "Man bijt Hond" een item over hem opgenomen en uitgezonden in 2011, omdat hij een roddelrubriek heeft op zijn site; een item dat ik in 1978 al met hem doorgenomen had, omdat kappers (zeker mijn broer) ongediplomeerde halve psychologen zijn. Ook de EO stond in 2015 nog op de stoep, maar ik weet niet hoe dat precies afgelopen is.

FTB Shipmanagement - 2012

klik op de foto voor een uitvergroting

 

In 2012 heb ik in navolging van een website die ik voor bemiddeling van vakantiehuizen op Zakynthos Griekenland heb gemaakt een website gemaakt voor een shipbrokersbedrijf in Piraeus. Ik heb voor het bedrijf ook de huisstijl ontworpen.

Website Navatrade 2015

klik op de foto voor een uitvergroting

 

In 2015 heb ik voor het Griekse shipbrokersbedrijf Navatrade een website gemaakt. Het is de meest simpele website ever, maar dat wilden zij graag

Website Schiecentrale

klik op de foto voor een uitvergroting

 

In opdracht van het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) heb ik voor het het project Schiecentrale Studio's in 2002 een website gemaakt.
Deze is niet meer online

Website Blauwe Vlag

klik op de foto voor een uitvergroting

 

In opdracht van de ANWB, die t/m 2008 de Blauwe Vlag campagne heeft gevoerd, heb ik in 2006 de website van de Blauwe Vlag opgezet en vormgegeven. Het grootste deel van de site viel onder de noemer 'Classified" omdat het de communicatie tussen deelnemers, jury en administratie betrof. Deze website is 6 jaar in de lucht geweest.

Admin website Blauwe Vlag

klik op de foto voor een uitvergroting

 

In opdracht van de ANWB, die t/m 2008 de Blauwe Vlag campagne heeft gevoerd, heb ik in 2006 de website van de Blauwe Vlag opgezet en vormgegeven. Het grootste deel van de site viel onder de noemer 'Classified" omdat het de communicatie tussen deelnemers, jury en administratie betrof. De database en de website van deelnemers, admin en jury, die van elkaar gescheiden waren, maar van dezelfde opgelagen gegevens gebruikmaakten was zeer uitgebreid; ik laat alleen een ongepersonifieerde pagina zien. Deze website is niet meer online.